Meny

Tine sørger over funn av død ansatt i 30-årene

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De ansatte ved Tine Meierier i Bergen er i sorg etter at en mannlig kollega i 30-årene ble funnet død ved en tank på Bergensmeieriene på Minde like før klokken ti mandag formiddag.

– Det er en veldig trist og tung dag i Bergen i dag. Vi har hatt allmøte for de ansatte, og de tar meldingen med stor sorg, forteller Olav Håland, kommunikasjonssjef i Tine Vest, til NTB.

Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 10 mandag formiddag, og rundt 30 minutter senere var mannen bekreftet død.

– Han ble funnet livløs, og vi har drevet med livreddende førstehjelp på stedet, men mannens liv sto ikke til å redde, opplyser operasjonsleder Ronny Lentføhr i Hordaland politidistrikt til NTB.

Ifølge kommunikasjonssjefen i Tine Vest skyldes dødsfallet trolig at mannen har hatt et illebefinnende. Mannen hadde stått oppe på en gangbru og spylt en juicetank utvendig, og ble funnet livløs på gangbrua.

– Vi tenker at han har hatt et illebefinnende, men vi avventer selvfølgelig en konklusjon på det fra politiet, sier han.

Den omkomne var ikledd arbeidstøy, og Arbeidstilsynet og krimteknikere vil derfor undersøke om dødsfallet skyldes en arbeidsulykke, opplyser operasjonsleder Lentføhr.

(©NTB)


Les flere nyheter her


Vis større kart
Populært