Skyting under fotballkamp i Mexico

Fansen kryper i dekning da skuddene lyder. Foto: Reuters/Scanpix

Spillere og tilskuere måtte søke dekning da væpnede menn begynte å skyte mot politiet utenfor en fotballstadion i Mexico.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotballkampen mellom Santos Laguna og Morelia ble avblåst etter 40 minutter da pistolskudd hørtes utenfor stadion i byen Torreon, melder nyhetsbyrået AP. TV-opptak viser spillere og dommere som løper i dekning for å komme vekk fra pistolskuddene.

Også fansen på tribunene, blant dem mange barn, søkte ly under stolseter eller løp inn på feltet for å bevege seg bort fra skuddene.

Ifølge politiet på stedet ble én politimann skadet i angrepet, mens ingen ble såret inne på stadion.

- Politibilen ble angrepet av uidentifiserte væpnede menn utenfor TSM og den foreløpige informasjonen vi har er at en politimann er skadet, fortalte Fernando Olivas ved riksadvokatens kontor til AP.

Politiet har ikke gått ut med opplysninger om gjerningsmennene, men byen Torreon har nylig vært åsted for kamper mellom de to narkotikakartellene Sinaloa og Zetas. Torreoen ligger nord for Mexico City.

Etter skuddene gikk hjemmelagets president ut på banen og annonserte at kampen var kansellert.

- Her i Santos er vi ergerlige over den tid vi lever i. Vi beklager overfor Morealia, dommerne og dem som besøker oss utenfra, sa Alejandro Irarragorri.

Kampen sto 0-0 da spillet ble avbrutt.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden