Depardieu i urin-skandale

Den franske skuespilleren Gerard Depardieu kom i klammeri med kabinansatte på et av Air France fly tirsdag. Det er noe uenighet om hendelsesforløpet, men skuespilleren skal ha innrømmet at han urinerte utenfor toalettet i flyet. Foto: Scanpix/AFP.
Den franske skuespilleren Gerard Depardieu kom i klammeri med kabinansatte på et av Air France fly tirsdag. Det er noe uenighet om hendelsesforløpet, men skuespilleren skal ha innrømmet at han urinerte utenfor toalettet i flyet. Foto: Scanpix/AFP.

Frankrikes største filmstjerne, Gerard Depardieu, ble kastet av et et fly etter på ha pådratt seg besetningens vrede.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

62-åringen ble tissetrengt på et forsinket fly fra Paris til Dublin tirsdag kveld.

Mens flyet var i ferd med å takse på rullebanen ba han om å få bruke toalettet, men betjeningen nektet ham dette, sier en medpassasjer til den franske radiokanalen Europe 1, ifølge The New York Post.


«Je veux pisser, je veux pisser» bønnfalte Depardieu. Han ble nektet å gå på toalettet før det hadde gått 15 minutter og flyet var i luften. Da skal han ha urinert foran de andre passasjerene på flyet, ifølge vitnet.

Selv hevder Depardieu onsdag at han forsøkte å urinere i en flaske på diskret vis da noe søl kom på teppet i flyet.

Medpassasjeren hevder skuespilleren lot til å ha drukket og at han stod og urinerte åpenlyst.

Les også: - Alle tisser i bassenget

- Ikke full

Venner av den «krenkede» stjernen sier til AFP at han har sagt til dem at han «absolutt ikke var full», men svært tissetrengt, og at han altså forsøkte å tisse i en tom flaske på så diskret vis som mulig.

Da noe urin kom på gulvet skal Depardieu ha blitt forferdet og tilbudt seg å tørke opp selv, men mannskapet besluttet å vende flyet tilbake til gaten, hevder vennene. Han skal ikke ha blitt siktet eller bøtelagt.

Flyet vendte tilbake til gaten og ble ytterligere en time forsinket mens bakkemannskap gjorde rent. Depardieu ble eskortert av flyet sammen med de to som reiste med ham og deres baggasje.

Les også: Styrer videospill med urin

Obelix

Air France bekreftet onsdag at hendelsen skjedde på et av deres fly.

«Flight AF 5010 ble forsinket på grunn av en passasjer som nektet å sette seg. Han ble satt igjen og flyet lettet fra Charles de Gaulle en time og 15 minutter forsinket.»

Air France bekreftet videre at passasjeren var Depardieu og at han «faktisk urinerte i flyet» utenfor toalettet.

Depardieu skal ifølge AFPs kilde har tatt det neste flyet til Dublin, der han skal spille Obelix i den neste Asterixfilmen.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden