Narkotrafikanter tirrer politiet med likdeler

Det er desverre ikke et sjeldent syn med døde i gatene i Acopulco i det siste. Her fra i går. Foto: Bernandino Hernandez - AP Photo/Scanpix.
Det er desverre ikke et sjeldent syn med døde i gatene i Acopulco i det siste. Her fra i går. Foto: Bernandino Hernandez - AP Photo/Scanpix.

Narkotrafikanter i Acapulco gjorde tirsdag sitt beste for å provosere politiet ved å plassere kroppsdelene til en mann de hadde drept, rundt om i byen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i den mexicanske havnebyen fikk først en melding om et etterlatt menneskehode på en travel bygate. Betjentene som kom til stedet, fant kort etter en overkropp i en bag.

Litt senere ble mannens bein og føtter funnet hengende fra en bru i sentrum av byen med et skriftlig budskap til myndighetene. Til slutt ble mannens avkuttede hender funnet ved en bru på veien ut av byen.

Les også: Ny massegrav funnet i Mexico

Acapulco, som er Mexicos største havneby på stillehavskysten, har lenge vært et av landets viktigste turistdestinasjoner. Siden i fjor er imidlertid byen blitt åsted for brutale kamper mellom rivaliserende narkotikabander.

Les også: 15 halshogd

Tirsdag ble også åtte mennesker drept i en skuddveksling mellom politiet og mistenkte narkotrafikanter i delstaten Michoacán, vest for Mexico by.

Les også: 100 nye drepte i narkokrigen i Mexico

Sammenstøtet oppsto da en politipatrulje støtte på de antatte kriminelle på gata i byen Tacambaro. Alle de drepte var blant narkosmuglerne.

Les flere nyheter

Acapulco

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden