Meny

Baker pågrep raner

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En uredd dansk baker lot seg ikke skremme da en ung mann forsøkte å rane bakerbutikken hans.

Etter å ha truet til seg penger med noe som lignet en pistol, stakk 20-åringen av til fots. Men bakeren løp etter raneren og greide å overmanne ham. Han hadde kontroll nok over situasjonen til at han selv kunne ringe politiet og tilkalle hjelp, sa politiets vakthavende Søren Nielsen tirsdag.

Politipatruljen som rykket ut, oppdaget at raneren ikke hadde truet med et ekte våpen, men derimot med en såkalt paintballpistol. Raneren vil bli framstilt for varetektsfengsling onsdag, melder nyhetsbyrået Ritzau.

Les flere nyheter

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært