Meny

Fire skadd i eksplosjon i Gøteborg

Fire personer er skadd i en dramatisk sprengingsulykke på en byggeplass i Gøteborg. Steinblokker på størrelse med basketballer ble slengt ut i gatene 50 meter fra byggeplassen. Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire personer er skadd i en dramatisk sprengingsulykke på en byggeplass i Gøteborg. Steinblokker på størrelse med basketballer ble slengt ut i gatene 50 meter fra byggeplassen.

For en av de fire som kom til skade, ble situasjonen tirsdag ettermiddag beskrevet som alvorlig. Årsaken til ulykken tidligere samme dag var trolig at gjenglemt dynamitt i gamle borehull eksploderte under boring av nye hull, meldte nyhetsbyrået TT.

Boringen var ledd i arbeidet med å reise et lagerbygg på øya Hisingen. Ulykker av denne typen er ikke uvanlige i Sverige, der entreprenørbransjen anslår at det skjer mellom 50 og 100 slike episoder hvert år.

Les flere nyheter

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært