Meny

UP-betjent (41) hardt skadd i MC-ulykke

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politimannen (41) som opereres på Ullevål sykehus etter en MC-ulykke i Re i Vestfold tirsdag ettermiddag, er hardt skadet.

Ulykken skjedde rundt klokka 15.20 på riksvei 525 ved Askjer bru i Re kommune. Politibetjenten var i tjeneste for Utrykningspolitiet og skled med motorsykkelen sin i en sving.

– Her ble han påkjørt av en bil. Personen i bilen ble ikke skadd, og politimannen er til operasjon på Ullevål sykehus, sier operasjonsleder Tormod Kristiansen i Vestfold politidistrikt.

UP-betjenten ble fraktet med ambulansehelikopter ved 16-tiden. Distriktsleder Tor Erik Syvertsen i UP i Vestfold og Telemark sier til Tønsbergs Blad at 41-åringen er hardt skadet. Sykehuset har foreløpig ikke gitt noen opplysninger om skadeomfanget.

Operasjonslederen opplyste kort etter ulykken at det ikke dreide seg om noen politijakt. Men det er foreløpig ikke avklart hvorvidt det dreide seg om en utrykning med sirene.

Statens vegvesens ulykkeskommisjon hadde ved 18-tiden avsluttet arbeidet på stedet. Spesialenheten for politisaker er også varslet.Politiet skal også avhøre føreren av bilen, men ifølge politiadvokat Pernille Flage Furuhaug er det ikke mistanke om uaktsomhet fra dennes side.

Les flere nyheter her

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært