Meny

Christina Vukicevic må stå over VM

– Jeg er selvsagt skikkelig lei meg for at det ikke blir VM-deltakelser, men samtidig har jeg den siste tiden skjønt mer og mer at jeg ikke ville rekke å bli skadefri i tide, sier Vukicevic selv i en kommentar. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hekkløperen Christina Vukicevic kommer ikke til å delta i VM i Daegu. Det melder friidrettsforbundet i en pressemelding tirsdag.

Avgjørelsen om å holde det norske korthekkhåpet hjemme fra VM er tatt i samråd mellom friidrettsforbundets og Olympiatoppens helseteam.

Den skaden, som arter seg som en stivhet på baksiden av det ene låret, som Vukicevic har slitt med i hele sommer, vil ikke slippe taket. Derfor har teamet rundt henne konkludert med at det ikke er forsvarlig å la henne konkurrere i Daegu.

– Jeg er selvsagt skikkelig lei meg for at det ikke blir VM-deltakelser, men samtidig har jeg den siste tiden skjønt mer og mer at jeg ikke ville rekke å bli skadefri i tide, sier Vukicevic selv i en kommentar.

– VM har vært sesongens store mål, og jeg så veldig lyst på situasjonen etter de oppløftende resultatene i vinter og tidlig i sesongen. Men skader er dessverre en del av en idrettsutøvers hverdag, så nå må jeg bare fokusere på å gjøre de riktige tingene for å bli kvitt skaden. Deretter må jeg rette fokuset mot en spennende OL-sesongen i 2012, sier Christina Vukicevic.

Etter at Christina Vukicevic har meldt forfall kommer det til å bli 13 norske utøvere i VM i sørkoreanske Daegu, som går fra 27. august til 4. september.

(©NTB)

Les flere nyheter her

Populært