Meny

Målløs åpning for Villas-Boas

André Villas-Boas fikk ikke en trepoenger i sin første ligakamp som Chelsea-manager. Foto: Scanpix/Reuters.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

André Villas-Boas fikk ingen seier i sin første Premier League-kamp. Chelseas gullambisiøse mannskap måtte søndag nøye seg med 0-0 borte mot Stoke.

Chelsea skapte mye, spesielt etter at tempoet ble skrudd opp etter hvilen, men i Stoke-målet var Asmir Begovic av den umulige sorten med flere kvalifiserte redninger.

Etter en tam første omgang ble det fart over de helblå gjestene. John Obi Mikel, som mange husker fra Lyn, var først frampå med et godt skudd fra 20 meter, men som Begovic fikk slått over.

Innbytter Nicolas Anelka var nær med en frekk avslutning etter 72 minutter, men Stokes målvakt fikk slått ballen i tverrliggeren. Salomon Kalou tvang også fram en solid redning.

Glemt fjorår

Fernando Torres var skapende kraft i Chelsea-angrepet. Spanjolen slet voldsomt i vårsesongen etter overgangen fra Liverpool i januar, men viste takter søndag ingen har sett siden han spilte i helrødt.

– Jeg er bare 27, men har ikke glemt hvordan jeg skal spille eller score. Sist sesong er noe jeg bare kan glemme, men det tilhører fortiden nå. Jeg vil se framover, sa Torres til Sky Sports.

For første gang under russiske Roman Abramovitsj' eierskap vant ikke Chelsea sin ligaåpning. Forrige gang det ikke ble tre poeng var i 2001 da Newcastle klarte 1-1.

Fjerde yngst

Villas-Boas er bare 33 år gammel og er blitt Premier Leagues fjerde yngste trener gjennom tidene. Han er hentet inn fra Porto for å få fart på tittelsankingen etter Carlo Ancelottis troféløse fjorårssesong.

Det var ikke bare Chelsea som kom litt skjevt ut i seriestarten. Mulige gullutfordrere som Liverpool og Arsenal måtte også nøye seg med ett poeng. (©NTB)

Les også: Svensk suser sjokkerte Liverpool

Les også: Arsenal så rødt


Populært