Meny

Her er høstens viktigste spill

HØSTENS SPILL: «FIFA 12», «Sesam Street: Once Upon a Monster» og «Batman: Arkham City».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høsten 2011 byr på spennende spillutgivelser for enhver smak.

«Sesam Street: Once Upon a Monster» (Xbox 360 Kinect, 3+)

Lansering: 3. kvartal 2011

Du skal ikke se bort fra at dette blir et av de artigste barnespillene på lenge. De dyktige utviklerne hos Double Fine leker seg med Sesam-universet, og dette ser ut til å bli godt tilpasset de minste.

«Gears of War 3» (Xbox 360, 18+)

Lansering: 20. september 2011

Det finnes få trilogier mer brutale enn denne. Her snakker vi machomenn med motorsag på geværet, og et heller skittent språk. Sjangeren blir mye diskutert for tiden, men det er et faktum at «Gears of War»-serien har blitt en av de største suksessene på Xbox 360 noensinne. Det blir spennende å se hva Marcus og Dom finner på denne gang.

«FIFA 12» (div. plattformer, 3+)

Lansering: 29. september 2011

Fotballserien som bare blir bedre og bedre, er selvsagt tilbake i år også. Vi loves mange forbedringer som vil gi deg enda mer kontroll over ballen – slik at du kan briljere med hvor flink du er. En helt ny fysikkmotor vil bringe nye dimensjoner til en av verdens mest populære idretter.

«Forza Motorsport 4» (Xbox 360, 3+)

«Forza Motorsport 4» (Xbox 360, 3+)«Forza Motorsport 4» (Xbox 360, 3+)

Lansering: 14. oktober 2011

Blir det feteste kjørespillet på Xbox 360 enda bedre? Bare tiden vil vise, men utviklerne lover at spillet vil sette en ny grafisk standard med bedre fysikk og en avansert skademodell.

«Batman: Arkham City» (div. plattformer, 16+)

Lansering: 21. oktober 2011

Batman er klar for å sparke enda mer kriminell rumpe. Etter det kritikerroste «Batman: Arkham Asylum» er det skyhøye forventninger til det andre spillet i serien. Denne gang får du en hel by å boltre deg i, og du vil møte mange kjente venner og fiender fra Batman-universet.

«Battlefield 3» (div. plattformer, 18+)

Lansering: 25. oktober 2011

«Battlefield 3» blir den aller største konkurrenten til «Call of Duty» i høst. Spillet har så langt først og fremst fått oppmerksomhet grunnet sin vanvittige grafikk. Med realistiske kamper og massevis av dundrende kjøretøy blir det full krig både på nett og alene.

«Uncharted 3: Drake's Deception» (PlayStation 3, 16+)

«Uncharted 3: Drake's Deception» (PlayStation 3, 16+)«Uncharted 3: Drake's Deception» (PlayStation 3, 16+)

Lansering: 1. november 2011

Det finnes nok få spill PlayStation 3-eierne gleder seg mer til enn «Uncharted 3». Serien har fra starten demonstrert blendende vakker grafikk og noe av den beste historiefortellingen spillmediet har å by på. Vi kan vente oss flere mysterier, herlig humor og heftige kamper.

«Call of Duty: Modern Warfare 3» (div. plattformer, 18+)

Lansering: 8. november 2011

Det store spørsmålet før «Call of Duty»-serien igjen velter over oss, er om det kommer til å klare å sette enda en ny salgsrekord. Denne serien har med sin robuste flerspillermodus blitt hinsides populær, og «Modern Warfare 3» lover å på alle måter bli større, bedre og raskere.

«Elder Scrolls V: Skyrim» (div. plattformer, 16+)

Lansering: 11. november 2011

Uten tvil årets største rollespill. Den ekstremt populære «Elder Scrolls»-serien får sitt femte tilskudd, og tar det hele til nye høyder. Nå tar vi turen til det kalde nord, der eldgammel magi og sultne drager står på menyen. Som vanlig loves vi en enorm og interaktiv verden full av spennende eventyr.

«Assassin's Creed: Revelations» (div. plattformer, 18+)

Lansering: 15. november 2011

Det er snart klart for siste del i trilogien om leiemorderen Ezio. Hvert spill i denne serien har vært bedre enn det forrige, og det er all grunn til å ha høye forventninger til «Revelations». Her blir det store avsløringer, og mye mer av den fantastiske spillestilen mange av oss elsker fra før.

Populært