Meny

Nordtømme rammet av mystisk sykdom

Man har ennå ikke klart å finne ut hva det er som feiler Rachel Nordtømme. Hun er fortsatt innlagt på sykehuset. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TV2-reporteren, bloggeren og friidrettsutøveren har vært tre dager på sykehus, men vet fortsatt ikke hva som feiler henne.

Tidligere denne uken kom det meldinger om at Rachel Nordtømme var blitt alvorlig syk og at hun var innlagt på sykehus.

Hennes manager og egen far, Geir Nordtømme, avviste senere at det dreide seg om noe farlig og mente seg feilsitert av VG Nett i saken.

Men Nordtømme ligger fortsatt på sykehus og man har så langt ikke klart å finne ut hva det er som feiler jenta som først kom i medienes søkelys da det ble kjent at hun var skikongen Petter Northugs kjæreste.

Les også: Tilbakeviser alvorlig sykdom

«På tirsdag våknet jeg med veldig vonde og hovne ledd, dro igjen på legevakten - og ble lagt inn på sykehus», skriver Nordtømme på sin egen blogg fredag kveld.

Vider skriver hun at «Grunnen til at jeg ble lagt inn var fordi legen hadde mistanke om at jeg hadde giktfeber. Det kan være farlig for hjerte og lunger. Jeg hadde store smerter gjennom natten, og det ble tatt masse prøver.»

Men ifølge henne selv skal det nå gå fremover.

«Hvilken diagnose jeg hadde - fant de aldri ut helt sikkert, men behandlingen er den samme og den fungerer - det er det viktigste.».

Nordtømme er en av deltageren i TV2s nye utgave av underholdningsprogrammet «Skal vi danse» som blir sendt på kanalen senere denne høsten.

Les også: Svensk Hollywood-frue i «Skal vi danse»

Les flere nyheter her

Populært