Meny

Valgkampen åpnet i Oslo

Lørdag formiddag var det felles valgkampåpning for Oslo-partiene utenfor Stortinget. Flere hundre mennesker hadde møtt opp på åpningen. Arbeiderpartiets Libe Rieber-Mohn var blant politikerne som deltok. Her sammen med Fabian Stang og Carl. I Hagen. Foto: Sara Johannessen / Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ekteparet Heine Totland og Silje Nergaard åpnet lørdag formiddag valgkampen i Oslo med sangen «What the world need now is love».

Alle partier var representert på den spesielle valgkampåpningen utenfor Stortinget, der det var appell fra alle partier. Først ut var Libe Rieber-Mohn, som er byrådslederkandidat fra Arbeiderpartiet.

– Det er spesielt å starte kommunevalget 2011. Det er så sterke følelser som fortsatt sitter i oss, sa Rieber-Mohn.

Hun ba om at de andre partiene ikke særbehandle Arbeiderpartiet, selv om partiet og da spesielt AUF er blitt hardt rammet av terrorangrepene.

Sjekk hvilket parti du kanskje bør stemme på

– Det blir en annerledes valgkamp. Ap og AUF er hardt rammet, men jeg ber om at de andre partiene ikke behandler oss med silkehansker av den grunn, sa Rieber-Mohn og understreket at den frie debatten er en forutsetning for et sterkt demokrati.

– Vi skal ikke legge lokk på debatten, men føre den i en form som styrker demokratiet, sa byrådslederkandidaten, før ordfører Fabian Stang (H) fikk ordet.

Les også: Ap fosser frem i ny måling

(©NTB)

Les flere nyheter her

Populært