Svensk Hollywood-frue i «Skal vi danse»

Artikkelen fortsetter under annonsen

En svensk Hollywood-frue som aldri har før har danset er blant deltakerne i årets utgave av Skal vi danse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag presenterte TV 2 årets kjendisdeltakere i det populære danseprogrammet. Den svenske Hollywood-fruen Anna Anka (40) er en av deltakerne som skal svinge seg rundt på parketten, i den sjuende sesongen av programmet.

– Aldri. Ikke engang når jeg var yngre, sier Anna Anka på spørsmål om hun noen gang har danset før.

Hun sa ja til å bli med fordi hun ser på dette som en artig utfordring. Ved å bli med ønsker hun ifølge seg selv å vise den ekte Anna Anka og ikke det bildet som er skapt av henne gjennom mediene.

– Jeg håper nordmenn vil gi meg sjanse og lære å kjenne meg som den jeg er, sier Hollywood-fruen, som lover å by på underholdning.

Øvrige deltakere i programmet er eks-fotballproff Lars Bohinen (41), MGP-deltaker Stella Mwangi (24), politiker og tidligere KrF-nestleder Inger Lise Hansen (29), NRK-programleder Noman Mubashir (37), X-faktor-deltaker Atle Pettersen (21), skihopper Anders Jacobsen (26), kulekjører Kari Traa (37), artist Rune Larsen (62) og Rachel Nordtømme (22), kjendisblogger, idrettsutøver og ekskjæresten til Petter Northug jr.

Alle deltakerne har fått hver sin dansepartner, men hvem som skal være programleder sammen med Katrine Moholt, blir ikke avslørt før 24. august.

Programmet har premiere 10. september.

Les flere nyheter her