Drept på Utøya:

Ingrid Berg Heggelund

Ingrid Berg Heggelund (18) fra Ås i Akershus ble drept på Utøya.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har nå bekreftet at Ingrid Berg Heggelund er blant de som ble drept på Utøya 22.07.2011.

Drept: Ingrid Berg Heggelund. Foto: Scanpix.Drept: Ingrid Berg Heggelund. Foto: Scanpix.

Ingrid Berg Heggelund fra Vinterbro i Ås kommune hadde planer om å srate studietiden til høsten. Hun hadde allerede søkt seg inn på statsvitenskap og offentlig administrasjon og ledelse, samme yrkesvei som foreldrene.

– Jeg tror et friår ville blitt kjedelig. Dette er kanskje rart å si, men jeg er faktisk glad i å gå på skolen, fortalte Berg Heggelund til Østlandets Blad i april i år.

– Planen min er å starte på skolen med en gang, dersom jeg kommer inn på det jeg vil. Jeg har et ønske om å ta en mastergrad, og har ikke lyst til å være gammel når jeg er ferdig med den, sa hun til avisen.

Du kan sende en siste hilsen til Ingrid i kommentarfeltet nederst på siden.

Personvernpolicy