Drept på Utøya:

Mona Abdinur

Mona Abdinur (18) fra Bjørndal i Oslo ble drept på Utøya.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er nå bekreftet av politiet at Mona Abdinur var blant de som ble drept på Utøya 22.07.2011.

Drept: Mona Abdinur. Foto: Scanpix.Drept: Mona Abdinur. Foto: Scanpix.

– Hun var så fantastisk snill. Smilte alltid, og fikk folk i godt humør. Jeg tror ikke det har gått helt opp for alle at hun har gått bort, og hvor mye hun betydde, sier Zakaria Bougroug til TV2 om norsk-somaliske Mona.

Hun var ei svært aktiv jente i det flerkulturelle miljøet i Bjørndalen.

Det er opprettet en minnegruppe på Facebook.

- Jeg føler en blanding av sinne, sorg og uvitenhet her jeg sitter og ikke skjønner hvorfor du ble tatt ifra oss så brutalt og fort. Jeg er sint, for din død var så urettferdig, jeg er i sorg fordi din tid her ble stjålet fra deg, og jeg er forvirret, for jeg skjønner ikke hvilken ondskap som må til for å kunne skade deg! skriver en av vennene.

Du kan skrive en siste hilsen til Mona i kommentarfeltet.

Personvernpolicy