Ba om flatskjerm på fengselscella

Fengselsdirektør i Telemark Fengsel, Karl Gustav Knudsen, forteller at det er første gang han har mottatt en slik klage. Foto: Kriminalomsorgen
Fengselsdirektør i Telemark Fengsel, Karl Gustav Knudsen, forteller at det er første gang han har mottatt en slik klage. Foto: Kriminalomsorgen

Men den innsatte fikk nei. Nå mener han det foregår særbehandling i fengselet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En innsatt i Telemark fengsel sendte tidligere i sommer inn en klage til fengselsledelsen.

Bakgrunnen til klagen er at han ikke får flatskjerm-TV på cella si. Selv mener han at det er rart at han ikke får en ny TV, og at det foregår en særbehandling av enkelte i fengselet.

Dette avviser fengselsdirektør Karl Gustav Knudsen på det sterkeste.

- Alle innsatte får en TV tilknyttet de samme kanalene. Når disse må byttes ut, blir de byttet ut med små flatskjermer - fordi det er det eneste som selges i dag. Men skjermen på flatskjermen er like stor som på de andre TV-ene, forteller han til ABC Nyheter.

Han forteller at det er første gang han får en slik klage.

- Det er sjelden vi får klager på slike ting. I hver boenhet er det seks innsatte. Disse har i tillegg til TV-en på cella si også tilgang til TV i fellesrommet.

Han opplyser også om at alle de innsatte ved Telemark fengsel har enecelle, og at alle i fengselet som opplever at TV-en blir ødelagt får en ny som erstatning.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy