Kolliderte i stjålet bil og stakk av – fire alvorlig skadd

Kolliderte i stjålet bil og stakk av – fire alvorlig skadd
Kolliderte i stjålet bil og stakk av – fire alvorlig skadd

To barn ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse, og tre andre personer ble skadd i en ulykke på riksvei 364 på Notodden. Politiet jakter på føreren av en stjålet bil som stakk av etter ulykken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politi og ambulanse kom til stedet 18.10 onsdag kveld, etter at politiet fikk melding om ulykken klokken 17.35. Minst fem personer skal være skadd etter at to personbiler kolliderte på riksvei 364 på Notodden. Fire av dem ble ifølge politiet alvorlig skadd.

Fire alvorlig skadd

– Det var to kvinner, en på 49 år og en på 78 år, en 18 år gammel mann og to barn, en gutt på 10 år og en jente på 12, som satt i bilen. To barn ble fraktet med luftambulanse til Ullevål, to er fraktet til Kongsberg, og den siste er sendt til Drammen, sier operasjonsleder Karl Jørgensen i Telemark politidistrikt til NTB.

Ullevål sykehus bekrefter at to barn er innlagt ved sykehuset, men tilstanden deres er foreløpig uavklart. Kongsberg sykehus opplyser onsdag kveld at en kvinne i 40-årene har pådratt seg moderate skader. De har foreløpig ingen opplysninger om den andre personen som skal være innlagt.

Biltyv stakk av

En mann som skal ha vært involvert i ulykken, har så langt ikke blitt funnet. Politiet bekreftet onsdag kveld at personen kjørte en stjålet bil.

–Én person har løpt til skogs, og vi søker med flere patruljer og politihund i området. Vi vet hvem vi leter etter, og er veldig oppsatt på å finne ham, sier Jørgensen til NTB.

Ifølge Varden forteller flere vitner om at mannen skal ha gjort flere stygge forbikjøringer på strekningen før bilene kolliderte i en skarp sving. (©NTB)

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Personvernpolicy