Nabo innrømmer knivdrap på fest på Askøy

En plombert dør på stedet der to menn ble knivstukket i Stongafjellsbakken på Askøy natt til søndag. Den ene av mennene døde søndag av skadene. (Foto: Marit Hommedal / SCANPIX)
En plombert dør på stedet der to menn ble knivstukket i Stongafjellsbakken på Askøy natt til søndag. Den ene av mennene døde søndag av skadene. (Foto: Marit Hommedal / SCANPIX)

29-åringen var siktet for forsettlig drap på en 23-åring på Askøy i Hordaland natt til 1. mai. Nå har han innrømmet all skyld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen skal tidligere ha nektet å forklare seg for politiet før hans forsvarer Kjetil Johannes Ottesen fikk innsyn i politiets dokumenter i saken. 29. juni la han endelig alle kortene på bordet, skriver Bergensavisen.

– Han tar alt ansvar for hendelsen og påberoper seg verken nødverge eller beruselse, bekrefter Ottesen.

Ifølge politiadvokat Harald Bilberg opplyser om at mannens forklaring samsvarer med tidligere vitneforklaringer og politiets oppfatning av saken. Mannen vil ikke få strafferabatt for sin tilståelse, sier politiadvokaten.

Det var under en innflyttingsfest i vår at drapet fant sted. 29-åringen knivstakk to 23-åringer som prøvde å hjelpe en kvinne i en leilighet på Kleppestø på Askøy. Den siktede, som er kvinnens samboer, skal ha oppført seg aggressivt mot henne.

Sulejman Hamzic (23) ble stukket én gang i magen med kniv og ble sendt til Haukeland universitetssjukehus med alvorlige skader. Klokka 12.30 søndag døde han. Den andre 23-åringen slapp fra det med et knivstikk i armen og fikk behandling på legevakten. (©NTB)

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Personvernpolicy