Basehopper døde i hopp fra Romsdalshorn

En mann døde sent mandag kveld i et basehopp fra Romsdalshorn i Møre og Romsdal.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg kjenner ikke detaljene rundt det som skjedde ennå. Men jeg kan bekrefte at en mann, trolig i 30-årene fra Norge, mistet livet i en baseulykke mandag kveld, opplyser vakthavende politibetjent Richard Merlid i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Åndalsnes Avis.

Ifølge politiet var det tre kamerater som skulle hoppe fra Romsdalshorn. Hendelsesforløpet var natt til tirsdag ukjent, men ifølge lokalavisen skal de tre ha hoppet omtrent samtidig. To av dem ble vitne til at kameraten mistet livet underveis i hoppet. Han ble funnet i ei steinur ved foten av fjellet nær E136. Den omkomne mannen ble fraktet bort fra stedet klokken 23.45 mandag kveld.

Ifølge Romsdals Budstikke skjedde hoppet ved 23-tiden. Politiet opplyser til avisen at skjermen til hopperen trolig ikke utløste seg slik den skulle.

Les flere nyheter


View Larger Map

Personvernpolicy