Mann alvorlig skadd i bilulykke ved Moi i Rogaland

Ulykken skjedde ved Moi i Lund kommune i Rogaland. Kart: Google Maps.
Ulykken skjedde ved Moi i Lund kommune i Rogaland. Kart: Google Maps.

En mann (55) er sendt til sykehus med alvorlige skader etter bilulykken i Lund kommune i Rogaland, ifølge politiet. Fire personer satt i ulykkesbilen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En personbil kjørte av veien natt til søndag ved E39 i Drangsdalen ved Moi i Lund kommune i Rogaland. Det var fire personer involvert i ulykken, en mann (34), en mann (55) en kvinne (34), et barn (3). Alle de involverte er fra Rogaland.

Den 55-årige mannen er alvorlig skadd, sier operasjonsleder Svein Kjetil Larsen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Universitetssykehuset i Stavanger opplyser at mannens tilstand er kritisk, men stabil, og at mannen skal opereres. Hos de andre tre personene er tilstanden stabil, men alle blir undersøkt ved sykehuset.

Bilen skal ha kjørt inn i en fjellvegg og kommet over på taket, sier operasjonsleder Larsen til NRK. Luftambulansen, et Sea King-helikopter og to ambulanser var på stedet. Veien ble midlertidig stengt, men er nå åpen for trafikk igjen.

Les flere nyheter

Personvernpolicy