Her blir Nicolas Sarkozy angrepet

Mannen ble raskt lagt i jern av presidentens livvakter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nicolas Sarkozy var på besøk i den franske småbyen Brax da han ble angrepet og nesten revet i bakken. Sarkozy holdt på å hilse på de fremmøtte da en av tilskuerne tok tak i skulderen hans og forsøkte å dra han over gjerdet.

TV-bildene viser hvordan mannen få sekunder senere blir lagt i bakken av fire sikkerhetsvakter. Den 32 år gamle mannen ble deretter arrestert og tatt med til politistasjonen for avhør, melder CNN.

Les også: Pakkebombe adressert til Sarkozy

Det er uklart hva som fremprovoserte angrepet, og det har foreløpig ikke kommet noen offisiell kommentar fra Sarkozys kontor. Presidenten mistet balansen under angrepet, men skal ha kommet uskadet fra hendelsen.

Det er ventet at Nicolas Sarkozy skal stille til gjenvalg som president neste år, selv om de siste meningsmålingene har vist at populariteten hans er dalende. De siste ukene har presidenten vært på flere besøk i distriktene ulike steder i landet.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy