St. Louis blues-spilleren Kariya legger opp

Paul Kariya sier takk for seg på ishockeybanen. Den canadiske legenden kan se tilbake på en imponerende karriere. (Foto: Scanpix).
Paul Kariya sier takk for seg på ishockeybanen. Den canadiske legenden kan se tilbake på en imponerende karriere. (Foto: Scanpix).

Paul Kariya har bestemt seg for å legge ishockeykarrieren sin på hylla etter 15 år. I løpet av denne tiden har han scoret 402 mål.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han har vunnet OL-gull med Canada, men de siste årene med St. Louis Blues har han vært mye plaget med skader. Han har ikke spilt en eneste kamp det siste året, og derfor har 36-åringen funnet det like greit å avslutte en lang og begivenhetsrik karriere.

– Jo, nå er det slutt, men før jeg gir meg helt, vil jeg gjerne takke alle dem som har bidratt til alle de store øyeblikkene jeg har opplevd på hockeybanen, sier Kariya i en kommentar.

I sin karriere har legenden scoret 402 mål og hatt 587 assists for Anaheim Mighty Ducks, Colorado Avalanche, Nashville Predators og St. Louis Blues, men avslutningen av den lange karrieren ble preget av mange skader.

Han hadde sin aller beste sesong med Mighty Ducks i 1995-96. Da scoret han 50 mål og hadde 58 assists. I 2003 førte han Anaheim til Stanley Cup-finalen, men det ble nederlag mot New Jersey Devils etter at alle de sju finalekampene var spilt.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy