Kvinne angrep politiet med brystmelk

30 år gamle Stephanie Robinette er tiltalt for angrep på offentlige tjenestemenn etter at hun sprutet på politiet med brystmelk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stephanie Robinette (30) gikk til angrep på politiet med brystmelk. Foto: Delaware County Sheriff's OfficeStephanie Robinette (30) gikk til angrep på politiet med brystmelk. Foto: Delaware County Sheriff's Office

Den ammende moren fra Westerville i Ohio skal innen det spesielle angrepet først har drukket seg fra sans og samling og hun skal ha grisebanket sin mann i parets hjem.

Forskanset seg i bilen

Etter angrepet på sin mann ble politiet tilkalt, og Stephanies første reaksjon var å forskanse seg i parets bil der hun nektet å komme ut.

Det var da politiet forsøkte å pågripe henne i bilen, at hun trakk frem sitt høyre bryst og begynte å sprute på tjenestemennene, melder TV-stasjonen WBNS-10TV.

- Da tjenesmenn forsøkte å få henne ut av bilen, opplyste Robinette at hun var en ammende mor. Hun tok høyre bryst ut av kjolen og begynte å sprute løs på tjenestemennene og bilens interiør med brystmelk, opplyser sheriff Walter L. Davis III ved Sheriff-kontoret i Delaware County til den lokale TV-kanalen.

Til tross for den noe uvanlige motstanden polititjenestemennene ble møtt med, ble den 30 år gamle kvinnen til slutt pågrepet og arrestert.

Tiltales for flere lovbrudd

Nå står hun tiltalt for flere lovbrudd; vold mot sin mann, vold mot tjenestemann, angrep, usømmelig opptreden, husbråk og forsøk på å forhindre politiets arbeid.

- Dette er et primæreksempel på hvordan alkohol kan få mennesker til å gjøre ting de ellers ikke ville ha gjort, uttaler sheriffen til WBNS-10TV.

Han understreker at ingen ble fysisk skadet under aksjonen.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy