Savnet 17-åring funnet omkommet

Den savnede Rune Andreas Tømmervik (17) ble tirsdag funnet av dykkere i Selbusjøen. Foto: Ole Jørgen Kjellmark / NAKs flytjeneste / SCANPIX
Den savnede Rune Andreas Tømmervik (17) ble tirsdag funnet av dykkere i Selbusjøen. Foto: Ole Jørgen Kjellmark / NAKs flytjeneste / SCANPIX

Politiet bekrefter at det var den savnede Rune Andreas Tømmervik (17) som ble funnet i vannet ved Årsøya i Selbu tirsdag. Gutten ble funnet av dykkere på flere meters dyp i Selbusjøen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han ble funnet på flere meters dyp i den østlige delen av Selbusjøen som går rundt øya, sier operasjonsleder Tore Kyllo i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB tirsdag kveld.

Dødsårsaken er foreløpig uklar, men politiet regner med å ha en foreløpig obduksjonsrapport onsdag.

Leteaksjonen etter Rune Andreas Tømmervik har pågått siden lørdag. Tirsdag formiddag ble det satt inn miniubåt i søket etter den savnede. Dykkerne ble sendt ut av Trøndelag Brann- og redningstjeneste for å bistå i søket. Operasjonsleder Lars Melvold i Sør-Trøndelag politidistrikt fortalte tidligere på dagen tirsdag at det er koblet inn et kriseteam for de pårørende.

– Vi behandler nå området som et åsted, og nærområdet blir undersøkt av krimteknikere. For øyeblikket vet vi svært lite, men det er ingenting som tyder på at det er noe kriminelt som har skjedd, forteller Melvold til NTB. Rune Andreas Tømmervik fra Kolvereid i Nord-Trøndelag forsvant under Sommerfestivalen på Årsøya natt til lørdag.

Broren hans hadde sist kontakt med ham i 5-tiden lørdag morgen. 17-åringen ble meldt savnet lørdag kveld. Tirsdag kom en rekke venner og bekjente fra hjembygda til Selbu for å bistå i søket.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy