Kvinne (20) omkom i kollisjon på E16 i Hordaland

En 20-årig kvinne mistet livet i en kollisjon mellom to personbiler og en lastebil på E16 i Vaksdal kommune i Hordaland mandag formiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk klokken 10.16 melding om en kollisjon mellom en personbil og en lastebil på E16 ved avkjøringen til Stanghelle i Vaksdal kommune. Da nødetatene kom fram til stedet, viste det seg at en tredje bil også var involvert i ulykken.

Føreren av den ene bilen, en kvinne på 20 år bosatt i Hordaland, ble erklært død på stedet. Verken føreren av lastebilen eller føreren av den andre personbilen ble skadd. Veien ble åpnet på ulykkesstedet i 14-tida mandag.

– Vi har teknikere på stedet, men foreløpig har vi ikke fått tilbakemeldinger om hendelsesforløpet, sier operasjonsleder Walther Fosse i Hordaland politidistrikt til NTB.Statens vegvesens ulykkeskommisjon foretar også undersøkelser på stedet

Les flere nyheter her

Personvernpolicy