I sjokk etter tap av lagkamerat

Den costaricanske Aalborg-spilleren Dennis Marshall mistet livet i en bilulykke torsdag kveld. Både Kjetil Wæhler (AaB) og Celso Borges (FFK) er i sjokk. (Foto: Scanpix)
Den costaricanske Aalborg-spilleren Dennis Marshall mistet livet i en bilulykke torsdag kveld. Både Kjetil Wæhler (AaB) og Celso Borges (FFK) er i sjokk. (Foto: Scanpix)

Den costaricanske Aalborg-spilleren Dennis Marshall mistet livet i en bilulykke torsdag kveld. Både Kjetil Wæhler (AaB) og Celso Borges (FFK) er i sjokk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var fotballforbundet i landet som meldte dette på sine internettsider like etter at ulykken var skjedd.

– Det er helt forferdelig. Ingen vet hva morgendagen vil bringe. Jeg kan ikke tro at han er omkommet, men det er sant. Slik er livet, sa agenten hans, Jorge Ulloa etter at det tragiske dødsfallet ble kjent.

Den norske landslagsspilleren Kjetil Wæhlerr spilte sammen med Marshall i danske Aalborg. Han beskriver hendelsen som et sjokk.

- Det kom som et sjokk. Det er helt uvirkelig, og tragisk, sier den norske landslagsspilleren til VG Nett.

Costa Rica-spiller Dennis Marshall døde torsdag kveld i en bilulykke. (Foto: Scanpix)Costa Rica-spiller Dennis Marshall døde torsdag kveld i en bilulykke. (Foto: Scanpix)

Han sier videre at alle spillerne fikk fri da beskjeden om dødsfallet kom.

- De har fått fri resten av dagen. Dette er en tung dag for hele klubben, sier Wæhler.

FFK-profil Celso Borges kjente Dennis Marshall godt fra det costaricanske landslaget. Eliteseriespillleren er knust over tapet av en god venn og lagkamerat.

- Vi kjente hverandre godt, det er helt forferdelig det som har skjedd. Ord kan ikke uttrykke det jeg føler, sa en svært preget Borges til Dagbladet tidligere fredag.

Marshall, som scoret for Costa Rica i en kamp i CONCACAF Gold Cup for bare fem dager siden frontkolliderte med en lastebil i fjellene nær hovedstaden San Jose.

– Vi har mistet en spiller med en stor framtid på fotballbanen. Han var alltid i godt humør. Nå er vi alle sjokkerte, sa Costas Ricas argentinske trener Ricardo La Volpe i en kommentar torsdag kveld.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy