Mann omkom da bil havnet i elv i Grong

En mann i 20-årene mistet livet da bilen han satt i havnet i elva i Grong kommune i Nord-Trøndelag Foto: Bengt Steinar Nordbakk / Scanpix
En mann i 20-årene mistet livet da bilen han satt i havnet i elva i Grong kommune i Nord-Trøndelag Foto: Bengt Steinar Nordbakk / Scanpix

En mann i 20-åra mistet livet da bilen han satt i havnet i elva i Grong kommune i Nord-Trøndelag fredag ettermiddag. En tenåringsjente er skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk klokken 14.48 melding om at en bil med to personer om bord hadde havnet på taket i elva i Sanddøldalen i Grong kommune.

– Klokken 15.17 ble det meldt at en kvinne og en mann var brakt på land. Helsepersonell drev behandling på stedet, sier operasjonsleder Svein Olav Bruun i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Klokken 16.30 bekrefter politiet at en mann i 20-åra mistet livet i ulykken. En jente i slutten av tenårene ble fløyet til sykehus med moderate skader.

HAR DU BILDER ELLER VIDEO? TA KONTAKT MED ABC NYHETER

To luftambulanser ankom stedet like før klokken 16 fredag. Det var mannskaper fra brannvesen og ambulansetjenesten i Grong som først kom til ulykkesstedet og fikk hentet de to personene ut av bilen, som lå under vann, opplyser operasjonslederen.Elva Sanddøla flyter langs fylkesvei 74. På ulykkesstedet, som ligger et par mil øst for E6, er det svært kort avstand mellom elva og veien, ifølge Bruun. Fylkesveien ble stengt etter ulykken, men ved 16.30-tiden foregikk det omdirigering på ulykkesstedet.

Les flere nyheter her


Vis større kart