Åpen for alle - alltid

Her skiller det 16.000 kroner

Her skiller det 16.000 kroner
Her skiller det 16.000 kroner
Artikkelen fortsetter under annonsen

16.434 kroner skiller det rimeligste og dyreste alternativet. Kan du se hva som er hva?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sommeren er tid for å innrede og dekke på ute . Det kan gjøres på en billig måte og en dyr. Valget er ditt.

Vi har hentet frem to alternativer, en som koster 20 340 kroner og en med en prislapp på drøye 3900 kroner.

Kan du se forskjellen?

DEN DYRE VARIANTEN: Her er det valgt blant annet håndsydd bomullspledd og bordplate laget av drivved. © Foto: Margaret M. de Lange.DEN DYRE VARIANTEN: Her er det valgt blant annet håndsydd bomullspledd og bordplate laget av drivved. © Foto: Margaret M. de Lange.

Bord av drivved med understell av jernrør, 200 x 79 cm, kr 6995, Palma. Håndsydd bomullspledd i Quilt Paisley fra India, kr 1499, Anouska. Krakk (t.v.) i lakkert stål, kr 598, krakk (midten) i antikkpatinert stål, kr 975, trekrakker av resirkulerte materialer (t.h. og bak bordet), kr 1100 pr. stk., alle krakker fra Verket Interiør. Løper i hvit lin fra Habitat, 50 x 200 cm, kr 325, R.O.O.M. Middagstallerkener fra CasaGent, kr 199 pr. stk., Traktøren. Dype tallerkener fra Mateus, kr 199 pr. stk., glassflaskene Ray Bud, kr 65 pr. stk., bomullsservietter med blondekanter fra Mimou, kr 75 pr. stk., alt fra R.O.O.M. Keramikkmugge fra CasaGent, kr 379, Traktøren. Stor, håndlaget keramikkvase fra India, kr 1498, Anouska. Apotekerflasker i farget glass, kr 299 (stor) og 239 (mellomstor), begge fra Verket Interiør. Vannkannen Farmer i sink, kr 249, Bohus Design 6000. Bålkurven BBQ Fireplace Oval, kr 1495, R.O.O.M. Hengelampe i glass, kr 899, Bohus Design 6000. Stor jernbokstav fra Kremmerhuset. Planter fra Ikea.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

DEN BILLIGE VARIANTEN: Til dette oppsettet er det hentet mye fra bl.a Ikea. © Foto: Margaret M. de Lange.DEN BILLIGE VARIANTEN: Til dette oppsettet er det hentet mye fra bl.a Ikea. © Foto: Margaret M. de Lange.

Bordplate av gammel dør, kr 200, finn.no. Bordbena Vika Lerberg i pulverlakkert stål, kr 65 pr. stk., Ikea. Pleddet Ritva, kr 79, Ikea. Krakk (t.v.) i lakkert stål, kr 598, Verket Interiør. Grønne trekrakker, kr 399, Bohus Design 6000. Løper med broderi, 35 x 110 cm, kr 99, Kremmerhuset. Middags- og suppetallerkenene Chic, kr 50 og 60 pr. stk. Bohus Design 6000. Grønn glassflaske, privat. Servietter i bomull fra Moltex, kr 25 pr. stk., fra Bohus Design 6000. Muggen Sockerärt i emaljert stål, kr 69; glassvasene Blommig, kr 129 (stor) og 99 (liten), Ikea. Flaskene Snärtig i glass, kr 5 pr. stk., Ikea. Vannkannen Anno i sink, kr 119, Bohus Design 6000. Bålkurv av smijern, Ø 37 x h 52 cm, kr 249, Clas Ohlson. Glasslykten Mörkt, h 27 cm, kr 98, Ikea. Stor jernbokstav fra Kremmerhuset. Planter fra Ikea.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tips! Tomme vinflasker blir lekre vannkarafler, bare du tømmer dem og fjerner logoen.

Derfor er det prisforskjell

TUNG OG SPINKEL: Den dyre varianten til venstre har en kraftigere utforming enn den billige til høyre. © Foto: Margaret M. De Lange.TUNG OG SPINKEL: Den dyre varianten til venstre har en kraftigere utforming enn den billige til høyre. © Foto: Margaret M. De Lange.

Rundbrennere: Selv på lune sommerkvelder, kan det være godt med ekstra bålvarme. Dessuten: Røyken holder jo mygg og knott på avstand. Begge bålkurvene er runde og laget av smijern. Den dyrere er tyngre og kraftigere utformet enn den rimelige. Den holder nok lenger, og virker i tillegg mer stabil. Kanskje fordi den har fire føtter, mot den andres tre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stødig: Bålkurven BBQ Fireplace Oval av smijern, kr 1495, R.O.O.M.

Spinkel: Bålbrenner av smijern, Ø 37, h 52 cm, kr 249, Clas Ohlson.

DETALJRIKT ELLER ENKELT: Den dyre krakken til venstre har flere detaljer, mens den billige til venstre har en enklere utførelse. © Foto: Margaret M. De Lange.DETALJRIKT ELLER ENKELT: Den dyre krakken til venstre har flere detaljer, mens den billige til venstre har en enklere utførelse. © Foto: Margaret M. De Lange.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Enkel moro: Begge krakkene er produsert i slitesterkt stål. Den dyreste krakken har flere forseggjorte detaljer, slik som nagler, kanter. Den rimeligste er mer rasjonelt utført uten tidkrevende detaljer og fordyrende materialer. Den dyreste er i tillegg håndpatinert i lakken.

Jålebukk: Krakk i antikkpatinert stål, kr 975, Verket Interiør.

Skrapet til bena: Krakk i grønnlakkert stål, kr 598, Verket Interiør.

HÅNDDREIET OG MUNNBLÅST: Den dyre varianten til venstre er i hånddreid keramikk, mens den billige til høyre er i munnblåst farget glass. © Margaret M. De Lange.HÅNDDREIET OG MUNNBLÅST: Den dyre varianten til venstre er i hånddreid keramikk, mens den billige til høyre er i munnblåst farget glass. © Margaret M. De Lange.

Fra hånd til munn: Den dyrere vasen er hånddreiet av keramikk, glasert og brent. Det er en omfattende prosess som krever mer tid og flere involverte enn den rimelige vasen, som er munnblåst av glass.

Håndarbeid: Stor, håndlaget keramikkvase fra India, kr 1498, Anouska.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Munnbruk: Vasen Blommig av munnblåst og farget glass, kr 129, Ikea.

KRAFTIG OG SKJØRT: Den dyre varianten til venstre har en kraftigere utførelse enn den rimelige, som nesten virker skjør. © Foto: Margaret M De. LangeKRAFTIG OG SKJØRT: Den dyre varianten til venstre har en kraftigere utførelse enn den rimelige, som nesten virker skjør. © Foto: Margaret M De. Lange

Kraftprøve: Servisene er laget av keramikk, det dyrere er kraftigere. De rimelige flaskene er lette og virker skjøre. Den eksklusive servietten har blonde.

Blond: Middagstallerkner i keramikk, kr 199, Traktøren. Dyptallerkener, kr 199, glassflasker, kr 65, blondeservietter, kr 75, alt fra R.O.O.M..

Snerten: Middags- og suppetallerkenene i keramikk, kr 50 og 60, servietter i bomull, kr 25, Bohus Design 6000. Flaskene Snärtig, kr 5, Ikea.

Les også:

Ser du forskjell på rommene?

Forskjellen er over 100 000 kroner

Få nye ideer i Bonytts inspirasjonsguide

Disse navnene vil ingen ha

Skrevet for Klikk.no av Bonytt.