Amy Winehouse pepet ut under turnéstart

BUET UT: Amy Winehouse fikk en dårlig start på årets sommerturné. Bildet er fra en tidligere konsert i Sao Paulo i Brasil. Foto: Scanpix
BUET UT: Amy Winehouse fikk en dårlig start på årets sommerturné. Bildet er fra en tidligere konsert i Sao Paulo i Brasil. Foto: Scanpix

Snublet på scenen og mumlet gjennom sangene før hun forlot scenen i Beograd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serbiske medier beskriver lørdagens konsert, som 20.000 fans hadde sikret seg billetter til, som en ren skandale. Ifølge avisen The Blic var konserten «den verste i historien til Beograd».

Winehouse, som har slitt med narkotika- og alkoholmisbruk, var nesten én time for sen på scenen. Da hun dukket opp snublet hun rundt på scenen uten å huske tekstene til sine egne sanger, skriver nyhetsbyrået Ap i dag. Hun mistet mikrofonen og forsvant flere ganger, mens bandet måtte spille alene.

Publikum reagerte med sinne og skuffelse, og flere forlot konsertområdet før tiden.

- Det var forferdelig. Hun burde ha avlyst hele greia fremfor å opptre på denne måten, sa en av tilhørerne, Ivana Bilic, etter konserten.

The Daily Blic har lagt ut et klipp fra konserten på sine nettsider, hvor de skriver «hør hvis du tør».

Winehouse har nylig deltatt på et rehabiliteringsprogram i London, skriver Ap. I 2006 vant hun fem Grammy-priser for albumet «Back to Black», men karrieren har blitt overskygget av rusmisbruk.

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Personvernpolicy