Redningsaksjon avsluttet i Glomma

Redningsaksjonen i Glomma ble avsluttet uten resultat. Foto: Kenneth Mellem / Glåmdalen / Scanpix
Redningsaksjonen i Glomma ble avsluttet uten resultat. Foto: Kenneth Mellem / Glåmdalen / Scanpix

Redningsaksjonen i Glomma ved Våler i Hedmark ble avsluttet torsdag kveld, uten resultat. Politiet har ikke fått meldinger om at noen er savnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helikopter, mannskap og båter ble satt inn i søket da politiet fik melding om at en båt hadde gått utfor Eidsfossen i Glomma like sør for sentrum i Våler kommune i Hedmark. Ved 21-tiden ble letingen avsluttet.

– Vi har ikke fått noen savnetmeldinger. Det er heller ikke funnet noe i eller langs elva som tyder på at noen har falt utfor, verken vrakrester eller noe annet, sier operasjonsleder Geir Rygh i Hedmark politidistrikt til NTB.

Redningsmannskapene har gjort søk nedover elva på begge sider, men strømmen var for sterk til at man kunne sette inn dykkere. Det er også søkt nordover, med tanke på å finne parkerte biler eller andre spor etter at noen hadde lagt ut med båt. Det var noen barn som meldte fra om at de så en hvit båt med en mann om bord som forsvant utfor fossen.

- Det er to barn på 10 år som har sett ulykken, opplyser poltiets opersjonsleder Geir Rygh i Hedmark politidistrikt.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy