Drillo ikke veldig fristet av forlengelse

Ståle Solbakkens avhopp gjør Egil Olsen aktuell som landslagssjef fram mot fotball-VM 2014. Jobben frister ikke Drillo nevneverdig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spørsmålet kom opp da Drillo presenterte troppen til EM-kvalifiseringen mot Portugal mandag.

– Det frister ikke akkurat nå. Det gjør ikke det. Husk: Jeg er en gammel mann. Jeg har i grunnen ikke tenkt så veldig mye på det, men er samtidig klar over at jeg sannsynligvis vil komme i en situasjon der jeg kanskje må tenke på det. Men den tid, den sorg, sa 69-åringen til NTB.

Se video fra pressekonferansen her

Talentet Markus Henriksen (Rosenborg) er med i Norges tropp til EM-kvalifiseringskampen mot Portugal.

– Markus er en vi har litt tro på. Vi har valgt å ta ham med fra start av, sa Drillo da han presenterte troppen til bortekampen 4. juni.

Rune Almenning Jarstein og Espen Bugge Pettersen er tatt ut som keepere. I skadefraværet til Jon Knudsen voktet Jarstein målet mot Danmark sist.

Norge møter Portugal (EM-kvalifisering, Lisboa) 4. juni og Litauen (privatkamp, Ullevaal) 7. juni.

– Jeg har vanskelig for å se at noen lag i verden er bedre enn Portugal nå. De feide over Spania med 4-0. Det var mildt sagt imponerende, sa Drillo.

Troppen:

Keepere: Rune Almenning Jarstein, Espen Bugge Pettersen.

Utespillere: Mohammed Abdellaoue, Daniel Braaten, John Carew, Vadim Demidov, Christian Grindheim, Brede Hangeland, Henning Hauger, Markus Henriksen, Erik Huseklepp, Tom Høgli, Ruben Yttergård Jenssen, Jonathan Parr, Morten Gamst Pedersen, Bjørn Helge Riise, John Arne Riise, Espen Ruud, Alexander Tettey, Kjetil Wæhler.

Håvard Nordtveit kommer inn i troppen til Litauen-kampen.

Personvernpolicy