«Grease»-stjerne i koma

Skuespilleren Jeff Conaway, best kjent fra «Grease», har rukket å bli 60 år gammel. Nå ligger han i koma på et sykehus i California etter en overdose og kjemper for livet, ifølge det amerikanske nettstedet RadarOnline. Foto: Chris Pizzello (AP Photo)
Skuespilleren Jeff Conaway, best kjent fra «Grease», har rukket å bli 60 år gammel. Nå ligger han i koma på et sykehus i California etter en overdose og kjemper for livet, ifølge det amerikanske nettstedet RadarOnline. Foto: Chris Pizzello (AP Photo)

Jeff Conaway kjemper for livet etter overdose.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rollen som T-Bird Kenickie i «Grease» gjorde Jeff Conaway verdensberømt i 1978. Foto: promoRollen som T-Bird Kenickie i «Grease» gjorde Jeff Conaway verdensberømt i 1978. Foto: promo

Conaways manager Phil Brock bekrefter overfor RadarOnline at filmstjernen ble funnet bevisstløs på gulvet i sitt hjem i Encino 11. mai.

– En venn dro for å se etter ham, ettersom han ikke fikk svar på sine meldinger, bekrefter han overfor nettstedet.

Ble verdenskjent

Jeff Conaway (60) ble verdensberømt etter sin rolletolkning som T-Bird Kenickie i filmmusikalen «Grease» fra 1978, der han spilte mot John Travolta og Olivia Newton-John (se videoklipp nederst i artikkelen).

Nå ligger altså skuespilleren i koma på et sykehus i Encino, California, der han kjemper for livet etter at han skal ha tatt en overdose med smertestillende medisiner.

Ifølge en anonym kilde som står skuespilleren nær skal det dreie seg om et selvmordsforsøk, sier vedkommende til RadarOnline.

«Grease»-stjernen skal lenge ha slitt med alkohol- og narkotikaproblemer og i 2008 stilte han opp som deltager i realityserien «Celebrity Rehab».

Legene er ikke optimistiske

Conaways manager håper at skuespilleren vil bli frisk igjen, men understreker at legene ikke er spesielt optimistiske med tanke på tilstanden hans.

– Dette kan være hans siste øyeblikk. Han rørte litt på hodet for tre dager siden, men det har ikke vært noen tegn på at han skal bli bra igjen, sier Brock.

Foruten rollen i «Grease», er Jeff Conaway også kjent fra komiserien «Taxi » og såpeoperaen «The Bold And The Beautiful» (oversatt til «Glamour» på norsk, red.anm.), som har gått sin seiersgang gjennom en årrekke på TV siden 1980-tallet.

I konflikt med eksen

Skuespilleren har nylig ligget i langvarig konflikt med sin eks-forlovede Vikki Lizzi. Han skal blant annet ha beskyldt henne for å ha injisert ham med smertestillende medisiner, og for å ha plantet kokain i hans hjem.

Lizzi er utestengt fra å besøke Jeff på sykehuset, men skuespillerens søster tar ifølge manageren seg av ham.


Les flere nyheter her

Personvernpolicy