18-åring døde etter påkjørsel i Fana

En 18 år gammel mann døde etter at han ble påkjørt av to biler i Fana i Bergen tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk like etter klokka 18.30 melding om at en mann sto på utsiden av rekkverket på en gangbru over Fritz C. Riebers vei. Ambulanse og politipatruljer rykket ut til stedet og da de kom fram fant de en mann som gikk langs motorveien.

– For patruljene så det ut som om mannen løp rett ut i veien og ble påkjørt, først av en bil og så en annen, sier operasjonsleder Ragnar Lyssand i Hordaland politidistrikt til NTB.

Mannen var i live etter påkjørselen, men ble kjørt med hodeskader til akuttmottaket på Haukeland universitetssjukehus. Sykehuset opplyste tirsdag kveld at 18-åringen døde av skadene.Hvorfor mannen løp ut på motorveien er ikke kjent.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy