Meny

Dumpet kjæreste vant søksmål om puppepenger

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kort tid etter at bergenseren hadde bladd opp 29.000 kroner for silikon i puppene til kjæresten, ble han dumpet. Mannen valgte å gå rettens vei for å få tilbake puppepengene.

Stavanger tingrett har nå gitt mannen medhold i at betalingen for silikonimplantater var et lån, og ikke en gave, skriver Aftenbladet.

Til sammen har tingretten bestemt at mannen har 50.500 kroner til gode hos kvinnen i 20-årene som han hadde et forhold til i noen måneder i 2008.

I tillegg til brystoperasjonen fikk kvinnen flere tusen kroner av ekskjæresten i forbindelse med en reise. Han betalte også 25.000 kroner for en rasehund som døde samme kveld som den ble hentet, etter å ha blitt forgiftet av urent vann ved en bensinstasjon.

Mannen gikk først til et inkassoselskap for å få tilbake til sammen 59.000 kroner han hevdet han i forelskelsens rus hadde lånt kvinnen. Men ekskjæresten betalte ikke regningene og engasjerte isteden advokat. Saken havnet i forliksrådet i juni 2009, og her fikk kvinnen medhold i at pengeoverføringene var å anse som gaver. Dermed tok mannen saken til retten, der han nå har vunnet fram. Kvinnen vurderer nå å anke dommen.

– Spørsmålet er om det er riktig at man skal være nødt til å skaffe skriftlig bekreftelse på at det er en gave man har mottatt, sier kvinnens advokat Svein Kjetil Lode Svendsen.

Les flere nyheter her

Populært