Person slått i hjel på Aker Brygge

Mann i 30-årene pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med betydelig skade.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag klokken 06.20 fikk Oslo politidistrikt melding om at en person var slått ned på Aker Brygge i Oslo.

Vedkommende, en mann i 40-årene, ble sendt til Ullevål universitetssykehus, men døde søndag av skadene.

En mann i 30-årene er siktet for forholdet.

- Siktelsen lyder på legemsbeskadigelse med betydelig skade. Siktede ble værende på stedet, og sammen med vektere som kom til, varslet de politiet, opplyser politioverbetjent Grete Lien Metlid i en pressemelding.

Siktede er avhørt i helgen, og har forklart seg om hendelsen.

Siktelsen kan bli utvidet

Politiet sier mandag at de vil vurdere å utvide siktelsen.

- Etter at han dessverre døde, er det noe som vil bli vurdert, men vi avventer obduksjonen, sier politioverbetjent Grete Lien Metlid til Dagbladet.

Den 30 år gamle mannen som er siktet har gjennom to avhør knyttet seg selv til hendelsen. Politiet mener at ingen andre personer skal ha vært involvert i hendelsen, men bekrefter likevel at de vil avhøre ytterligere en person i dag. Ifølge Metlid skal det ha vært en krangel mellom de to involverte i forkant av hendelsen.

- Det var en konflikt i forkant som begge har deltatt i. Vi har teorier om motiv, men vil avvente ytteligere etterforskning, sier Metlid videre til Dagbladet.

Filmet av overvåkingskamera

Hun bekrefter at de har hele hendelsen festet til opptak fra et overvåkingskamera, og at materialet vil bli gjennomgått under etterforskningen av hva som skjedde.

Ifølge dagbladet skal ikke de to personene ha kjent hverandre fra før, men skal begge ha deltatt på samme privatfest et annet sted i byen lørdag kveld.

- Dette ser ut til å ha vært en enkelthendelse med et tragisk utfall. Vi mener vi har god kontroll på dette, men vil vurdere om siktede skal fremstilles for varetektsfengsling, sier Metlid.

Siktede er ikke kjent fra politiet fra tidligere forhold og hendelsen knyttes ikke til noe spesielt miljø.

Artikkelen oppdateres.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy