Meny

– Nordmann drept i Pakistan

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 64 år gammel norskpakistaner skal lørdag ha blitt skutt og drept i landsbyen Kotha i Gujrat-distriktet i Pakistan. Politiet tror en konflikt mellom to familier kan ligge bak drapet.
Mannen ble drept da han kom ut fra en moské i landsbyen lørdag morgen lokal tid, melder TV 2. Ifølge vitner skal han ha blitt skutt bakfra. Mannen døde på vei til sykehuset.

Bosatt i Oslo

64-åringen er norsk statsborger og til vanlig bosatt i Oslo, opplyser kilder rundt familien som TV 2 har snakket med. Han var i Pakistan på ferie.

Utenriksdepartementet ble lørdag varslet om hendelsen.

– Ambassaden vår i Islamabad har fått en rapport om saken og de har nå kontakt med lokalt politi. Men vi har ikke fått en formell bekreftelse på at en person skal være drept, sier pressevakt Marte Lerberg Kopstad.

Leter etter ni personer

Politiet har ikke pågrepet noen i saken, men leter ifølge Aftenposten.no etter ni personer som var innblandet, hvorav sju er folk de kjenner identiteten til.

Politiinspektør Najum Ul Saqib ved politistasjonen i Kharian forteller til avisa at en konflikt mellom to familier kan være motivet for drapet.

Den drepte mannen skal ha gått i følge med sin bror og flere nevøer og var på vei til et gravsted da han ble skutt.

Les flere nyheter

Populært