Meny

- Dette er bare starten

Stella har tørket tårene og ser fremover. Onsdag møtte hun det britiske boybandet Blue og fleipet om å lage en «Haba Haba»-remix sammen. Foto: Sverre Bjørstad Graff

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stella Mwangi har tørket tårene og ser fremover etter å ha røket ut fra Eurovision Song Contest. Onsdag møtte hun det britiske boybandet Blue.

- Jeg gjorde alt jeg kunne, og følte jeg hadde full kontroll. Men shit happens. Dette er bare starten på noe enda bedre, forteller en blid Stella Mwangi dagen etter at hun overraskende røk ut fra den første delfinalen i Eurovision Song Contest.

Tårene var borte og smilet på plass da hun møtte det britiske eurovisjonshåpet, boybandet Blue, på Maritime Hotel ved flyplassen i Düsseldorf foran de norske journalistene som fortsatt er igjen i Tyskland etter at Norge røk ut.

Les også: Norge er ute av Melodi Grand Prix

Nå er Stellas dilemma om hun selv skal være igjen i Tyskland for å promotere seg selv eller reise hjem til Norge for å fortsette arbeidet med plateselskapet EMI.

De fire bandmedlemmene i Blue er ikke i tvil om at Stella må være igjen. Foran det norske pressekorpset uttrykker de stor forbauselse over Stellas exit fra konkurransen.

- Vi hadde faktisk satt penger på at hun skulle gjøre det bra, derfor ble vi målløse da Norge ikke gikk videre. Dette er en kjempehit og Stella gjorde Norge stolt. Det er umulig å gjøre mer enn det hun gjorde, forteller de.

Haba-remiks

Nå vil de gjerne ha Stella over til Storbritannia for å promotere låten «Haba Haba» der. Foran de norske journalistene foreslår de å lage en remiks av den afrikanskinspirerte låten.

- Ja, haha, en «Haba Blue Remix», ler Stella som innrømmer at det ble noen tårer rett etter at hun røk ut.

- Men nå ser jeg fremover igjen. Dette er sånn som skjer. Jeg følte i hvert fall at jeg vant publikummet, smiler hun.

Les også: - Det morsomste jeg har opplevd!

Etter at finalefiaskoen tirsdag dro Stella og den norske delegasjonen til Euroclub i Düsseldorf hvor det vanket trøstende klemmer og gratulasjoner for god innsats.

- Det er så rart, for hver gang den norske låten har blitt spilt på Euroclub, stormer alle dansegulvet for å danse med med henda i været, forteller det britiske boybandet.

Frykter ny fiasko

Blue, som består av Simon Webbe, Antony Costa, Duncan James og Lee Ryan, la opp som boyband i 2006, men gjør comeback for Storbritannia i årets Eurovision Song Contest.

Selv om Blue er sikret en plass i finalen, som en av de fem store (Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia og Spania), innrømmer bandmedlem Duncan James at de også frykter fiasko i konkurransen.

- At Norge røk ut viser bare at selv om bookmakerne tror på oss, betyr ikke det at vi er sikret suksess i konkurransen.

- Om vi vinner er det så klart en bonus, men vi ser på dette som det første steget tilbake. Eurovision Song Contest er en flott plattform hvor vi får vist oss frem. Det er takket være den at vi kan sitte her nå og snakke med dere.


Les flere nyheter her

Populært