- Svindlet med sykkelen

Svindelforsøkene skal ha skjedd i Drammen fredag, ifølge politiet. Kart: Google Maps.
Svindelforsøkene skal ha skjedd i Drammen fredag, ifølge politiet. Kart: Google Maps.

En 41 år gammel mann er mistenkt for å ha lurt folk i Drammen til å tro at de hadde rygget på ham og sykkelen hans. Siden krevde han erstatning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble pågrepet i Drammen fredag, etter at han skal ha forsøkt å lure flere bilister til å tro at de hadde rygget på ham og sykkelen hans, melder Aftenposten.no.


Operasjonsleder Tor Stein Hagen ved Søndre Buskerud politidistrikt sier til Aftenposten.no at mannen bruker en sykkel og en sekk med en knust PC i. Disse legger han bak ryggende biler, og hevder siden at sykkelen og/eller PCen har blitt skadet.

- Vi har så langt fått melding om at tre personer har blitt lurt av denne mannen, to av dem har betalt ham. Vi vil oppfordre andre som har opplevd det samme til å anmelde forholdet, sier operasjonsleder Hagen til Aftenposten.no.

– En mann har sagt at han ga 41-åringen 4 500 kroner, sier Hagen til NRK.no.

Det har vært lignende episoder tidligere i år også, senest torsdag. Mannen er mistenkt også for disse forholdene, melder NRK.no.

Til slutt ble 41-åringen pågrepet av politiet da han plasserte sykkelen og ryggsekken bak en ryggende bil ved Maxisenteret.

Mannen er tidligere dømt for lignende svindelforsøk, som fant sted i fjor. Han satt fredag ettermiddag i arrest i påvente av avhør.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden