Obama gjorde narr av Trump

Fikk gjennomgå da Obama talte under årlig pressemiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

President Barack Obama måtte forrige uke vise frem sin offisielle fødselsattest for å bevise at han faktisk er født i USA, noe presidentkandidat og milliardær Donald Trump tvilte sterkt på.

Lørdag var journalister og kjendiser samlet under den årlige korrespodentmiddagen i Det hvite hus. En av de som var tilstede, var Trump selv.

Les også: Nå vil han ha vitemålet

Les også: Donald Trump vil undersøke Obamas fødselsattest

Obama åpnet talen sin med å legge trykk på «My FELLOW Americans», og spøkte med at han etter å ha frigitt fødselsattesten sin, i kveld ville frigi sin offisielle fødselsvideo.

Salen brøt ut i latter, men Donald Trump trakk ikke en millimeter på smilebåndet.

Obama fortsatte å kjøre Trump i talen sin, og henviste blant annet til en episode av «Celebrity Apprentice», Trump sitt eget tv-program.

– Det var mange beskyldinger i luften, men du Trump identifiserte situasjonen som dårlig lederskap. Derfor skyldte du ikke på Little John eller Meatloaf. Du sparket Gary Busick. Dette er den type avgjørelser som ville holdt meg våken om natten. Godt håndtert, sa presidenten.

Trump klarte ikke å la være å smile etter kommentaren.

Se talen til Obama øverst i artikkelen

Videre i talen sa han at «mye er sagt om Trump, med han vil uten tvil bringe noen endringer til Det hvite hus», og viste et manipulert bilde av Det hvite hus sin egen versjon av Trump Tower:

Skjermdump fra videoen overSkjermdump fra videoen over

Andre kjendiser som var tilstede på middagen var ifølge Hollywood Reporter skuespillerne Sean Penn, Steve Buscemi, Elizabeth Banks, Jane Lynch, Mila Kunis, Jon Hamm, Scarlett Johansson, Coen-brødrene og Erin Andrews.Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden