Diana Ross blir Jackson-barnas verge

Michael Jackson sto Diana Ross nær gjennom hele sin karriere. Nå er det kjent at han gjennom sitt testamente har ønsket at sangerinnen skulle overta omsorgen for barna sine om han selv skulle falle fra. Michael Jackson døde i juni 2009. Foto: Billedsentralen
Michael Jackson sto Diana Ross nær gjennom hele sin karriere. Nå er det kjent at han gjennom sitt testamente har ønsket at sangerinnen skulle overta omsorgen for barna sine om han selv skulle falle fra. Michael Jackson døde i juni 2009. Foto: Billedsentralen

Sangerinnen bekrefter at hun overtar ansvaret for barna om Michael Jacksons mor Katherine faller fra.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Diana Ross (67) vil overta ansvaret for Michael Jacksons tre barn Prince Michael I, Paris og Prince Michael II (Blanket), dersom deres verge i dag, bestemor Katherine Jackson (80) skulle falle fra, melder Radaronline.com.

Les også: Farmor har tatt omsorgen for barna

Michael Jackson skal gjennom sitt testamente selv ha ønsket seg Diana som barnas verge, ifølge NME.

Det har lenge versert rykter om at sangerinnen selv skal ha takket nei til omsorgsrollen for vennen Michaels barn på grunn av det store ansvaret som følger med. Ross skal nå likevel være klar for å påta seg rollen ifølge kilder som står Jackson-familien nær.

- Diana har ikke gjort noe fra eller til for å innta rollen som Michael ønsket at hun skulle ta, forklarer en kilde til radaronline.

Nettstedet legger til grunn at Michael Jackson selv ikke stolte på at andre i familien, med unntak av moren, ville være i stand til å ivareta barnas interesser.

- Michael stolte ikke på noen andre i familien, foruten sin mor, når det gjalt å ta seg av barnas oppfostring. Michael elsket Diana og valgte henne for en helt spesifikk grunn, sier den anonyme kilden videre.

Michaels mor Katherine Jackson fyller 81 år 4. mai, og det skal nylig ha blitt kjent gjennom rettsdokumenter at hun har måttet bekrefte hvem som overtar som omsorgsperson for barna i fall hun vil falle fra.


Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært