Fant død mann ved E18

Politiet har iverksatt full etterforskning etter funn av en død mann i en bil ved en rasteplass i Vestfold. Kripos er koblet inn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Søndre Buskerud har bedt Kripos om bistand etter at en død mann ble funnet i en bil ved Tollerudgrillen i Sande onsdag formiddag.

Politidistriktet betrakter funnet av den døde som mistenkelig.

Den døde mannen ble i 10.30-tiden onsdag funnet i en bil ved gatekjøkkenet Tollerudgrillen, som er tilknyttet en rasteplass litt syd for Sande i Vestfold.

Tilfelding funn

Kriminalteknikere fra Drammen har siden funnet ble gjort jobbet på stedet sammen med personell fra det lokale lensmannskontoret.

– Det var egentlig litt tilfeldig at vi fant mannen. Vi skulle kontrollere noen biler som har stått i dette området ved Tollerudgrillen en stund, og som flere har klaget på. Da fant vi mannen død i en bil, sier operasjonsleder Håkon Grøttland i Søndre Buskerud politidistrikt til VG Nett.

Politiet har foreløpig få konkrete opplysninger om avdøde.

– Vi vet lite om mannens identitet og hva som er dødsårsaken, forteller lensmann Svein Kristensen ved Sande lensmannskontor til NTB.

Bilen mannen ble funnet i, har litauiske skilt, men lensmannen opplyser at det ikke er sikkert dette er bilens originalskilt og at man dermed ikke kan slå fast med sikkerhet at bilen er litauisk.

Det er for tidlig å si om mannen kan ha vært utsatt for noe kriminelt.

Avhører vitner

Politiet er også i gang med avhør av vitner som kan gi dem opplysninger om hva som har skjedd. I tillegg ber de personer som kan ha sett noe av betydning for saken om å ta kontakt.

Etterforskere jobbet onsdag på stedet, og hele plassen ved gatekjøkkenet var avstengt.

– Det er også avhørt vitner. Dette var ved et gatekjøkken, så de som har vært på jobb de siste dagene, blir avhørt. I tillegg har også flere meldt seg etter at saken ble kjent i mediene, forteller lensmannen.

Saken blir oppdatert

Les flere nyheter her
Vis større kart

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært