Alt gikk galt for menneskekanon

Stuntmann døde etter krasjlanding under familieshow i England.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En stuntmann som skulle skytes ut som menneskelig kanonkule under arrangementet «Scott May’s Daredevil Stunt Show» i Detling, Kent, sør i England nylig, mistet livet da sikkerhetsnettet sviktet.

Flere hundre tilskuere ble dermed vitne til at stuntmannen ble skutt 10-15 meter opp i luften, før han landet med hodet først på et sikkerhetsnett som ga etter og påførte mannen de dødelige skadene.

- Det var helt forferdelig. Sikkerhetsnettet sviktet mens han var i luften. Det ble en kraftig rekyl da kanonen gikk av, sier et øyenvitne til avisen The Daily Mail.

Den 23 år gamle stuntmannen døde ikke i selve fallet, men på sykehuset som han ble fraktet til etter ulykken.

Hode- og nakkeskadene han pådro seg under landingen skulle vise seg å bli fatale.

«Scott May’s Daredevil Stunt Show» har vært et omreisende årlig arrangement gjennom de siste 20 årene og har vært arrangert hvert år siden 1991.

Nå er imidlertid showet forhindret fra å fortsette turneen i påvente av politiets som etterforskning som er igangsatt i kjølvannet av ulykken.

Foruten stuntet med menneskelige kanonkuler, består familieshowet ellers blant annet av motorsykkelhopp, pyroteknikkshow og hinderløypekjøring med såkalte monstertrucker.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært