26-åring pågrepet

En 28 år gammel mann døde tirsdag i Natlandsveien i Bergen etter å ha blitt knivstukket og banket opp. Foto: Marit Hommedal / Scanpix
En 28 år gammel mann døde tirsdag i Natlandsveien i Bergen etter å ha blitt knivstukket og banket opp. Foto: Marit Hommedal / Scanpix

En 28 år gammel mann som ble knivstukket i Bergen tidlig i morges døde senere på Haukeland Universitetssykehus av skadene han pådro seg. I ettermiddag har politiet siktet en 26-åring for drap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har siktet en 26 år gammel mann for drap i Nattlandsveien i Bergen i morgentimene tirsdag, melder Bergens Tidende.

26-åringen har fått oppnevnt advokat Eirik Ulvesæter som forsvarer. Forsvareren ønsket tirsdag ikke å uttale seg om saken, ifølge NTB.

Døde av knivskader

Store politistyrker rykket tidlig tirsdag morgen ut til en væpnet aksjon mot en leilighet i Nattlandsveien. Offeret løp selv mot Haukeland med de dødelige knivskadene.

Mannen ble deretter fraktet til akuttmottaket ved Haukeland universitetssykehus med kuttskader i magen, der han først ble behandlet for skadene.

I 09.30-tiden tirsdag morgen kunne imidlertid Hordaland politidistrikt bekrefte at mannen omkom av skadene han pådro seg etter å ha blitt banket opp og knivstukket.

– Vi har startet teknisk og taktisk etterforskning i saken. På nåværende tidspunkt ønsker vi ikke gå ut med flere opplysninger, sa politiinspektør Svein Erik Krogvold i Hordaland politidistrikt til TV2 tirsdag formiddag.

Ifølge TV2 var mannen 28 år gammel.

Slåsskamp

Det skal ha vært snakk om en slåsskamp der flere personer har vært involvert. Politiet var i 07.45-tiden i morges i ferd med å sikre tekniske spor på åstedet.

Flere vitner skal være avhørt av politiet etter episoden. Politiet ville i formiddagstimene ikke si noe konkret om bakgrunnen for hendelsen, meldte NTB.

Mannen skal selv ha forsøkt å ta seg frem til Haukeland universitetssykehus da politiet fant ham.

Kort tid etter mannen var tatt hånd om, gikk politiet inn i den aktuelle leiligheten og pågrep to personer. Politiet har senere vært sparsomme med opplysninger om antall personer som er pågrepet og ønsker heller ikke å uttale seg om det var vitner til knivstikkingen.

Leilighetskomplekset, som blant annet huser et galleri i førsteetasje, der slåsskampene skal ha utartet seg er nå avsperret av politiet. Bygn ingen ligger rundt 200 meter fra Haukeland universitetssykehus.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 06.27.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært