Moa scoret og Hanover vant

Nordmannen Mohammed Abdellaoue gratuleres av lagkompisene etter sin scoring for Hannover mot Freiburg i torsdagens Bundesligaoppgjør. Foto: Patrick Seeger (AFP Photo)

Mohammed Abdellaoue scoret det første målet etter 24 minutter, og Hannover slo Freiburg 3-1 (2-0) i torsdagens kamp i Bundesliga.

Jan Schlaudraff scoret det andre målet til Hannover før pause, mens Konstantin Rausch økte til 3-0 13 minutter ut i annen omgang. Da var kampen langt på vei avgjort, men Freiburg fikk et trøstemål ved Jan Rosenthal 11 minutter før slutt.

Seieren torsdag gjorde at Moa og co. rykket opp på tredjeplassen på tabellen i Bundesliga, to poeng foran Bayern München på fjerdeplass.

Dersom Hanover skulle klare å beholde tredjeplassen gjennom de fire siste serierundene, kommer laget til automatisk å sikre en plass i mesterligakvalifiseringen, men det kan bli tøft å holde Bayern München bak seg, for dersom Bayern vinner over Eintracht Frankfurt lørdag, går det forbi Hannover på tabellen igjen.