18-åring pågrepet for voldtekt i Oslo

En kvinne har anmeldt en voldtekt på et utested i Oslo natt til lørdag. Politiet jakter på gjerningsmannen. Voldtekten skal ha skjedd på toalettet på utestedet Temptation som ligger i Pilestredet i etasjen under strippeklubben "Lamour" Foto: Per Løchen / Scanpix
En kvinne har anmeldt en voldtekt på et utested i Oslo natt til lørdag. Politiet jakter på gjerningsmannen. Voldtekten skal ha skjedd på toalettet på utestedet Temptation som ligger i Pilestredet i etasjen under strippeklubben "Lamour" Foto: Per Løchen / Scanpix

En mann (18) er pågrepet mistenkt for en voldtekt på et utested i Oslo natt til lørdag. Politiet jakter også tre antatte gjerningsmenn etter en voldtekt natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den første voldtekten skal ha skjedd på toalettet på et utested i Pilestredet. Mannen ble utpekt av fornærmede og pågrepet lørdag.

– Den pågrepne er 18 år gammel, mens den fornærmede er en kvinne på 20 år. De to kjente hverandre ikke fra før, men skal ha hatt kontakt på utestedet tidligere på kvelden, sier politiadvokat Cecilie Schløsser Møller i Oslo politidistrikt til NTB.

Les også: Voldtekt på utested i Oslo

Kvinnen var sammen med to venninner på utestedet, og voldtekten skal ha skjedd mens de andre to var ute for å lufte seg. Politiet ble koblet inn i saken etter at kvinnen oppsøkte voldtektsmottaket. 18-åringen var ved 16-tiden søndag ikke avhørt.

Politiet fikk også like før klokken 4 natt til søndag melding fra annen en 20 år gammel kvinne om en voldtekt utendørs i området rundt Skippergata. Her jakter politiet tre gjerningspersoner, som skal ha vært kledd i hvitt.

– Ifølge fornærmedes forklaring var det en person som utførte selve voldtekten, mens to andre medvirket. De ble avbrutt da en mann og en dame kom gående mot dem på gata, sier Møller.

Politiet er interesserte i å komme i kontakt med dette paret.

– Det er uklart hvorvidt de registrerte at det skjedde noe der, men vi vil veldig gjerne snakke med dem, sier politiadvokaten til NTB.

Ingen av de to kvinnene skal ha blitt påført noen fysiske skader utover selve voldtekten.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy