Politimann dømt for sexkjøp

En 47 år gammel politimann er i Oslo tingrett dømt for sexkjøp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble ilagt en bot på 21.000 kroner og må ut med ytterligere 3.000 kroner i sakskostnader. Politimannen jobber i Politiets sikkerhetstjeneste (PST), men er nå suspendert fra jobben. Det er reist avskjedssak, skriver Aftenposten.no.

Ifølge avisa sa 47-åringen en oktoberkveld i fjor at han skulle besøke et familiemedlem, men ble isteden oppdaget av kolleger sammen med en prostituert på Bispekaia i Oslo.

I motsetning til PST-mannen, sier den prostituerte kvinnen at hun fikk 300 kroner for jobben, skriver Dagbladet. Ifølge henne, skal mannen ha tatt kontakt på vanlig måte, og spurt om prisen for en seksuell tjeneste.

(©NTB)

Personvernpolicy