18 personer anklaget for voldtekt på 11-åring

I denne forlatte husvogna skal den 11 år gamle jenta i Cleveland, Texas ha blitt voldtatt (Foto: Scanpix).
I denne forlatte husvogna skal den 11 år gamle jenta i Cleveland, Texas ha blitt voldtatt (Foto: Scanpix).
Artikkelen fortsetter under annonsen

18 menn er anklaget for å ha voldtatt ei 11 år gammel jente ved tre anledninger i Cleveland, Texas.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ved tre forskjellige anledninger skal en gjeng på 18 unge menn ha voldtatt ei 11 år gammel jente i den lille byen Cleveland i Texas i USA, melder ABC News.

De mistenkte, som er i alderen mellom 14 og 26 år, har blitt arrestert. Flere av de var stjerner på den lokale skolens basketballag.

Overgrepene skal ha skjedd mellom september og desember i fjor. Fire av de arresterte mennene er anklaget for å ha angrepet jenta ved flere anledninger enn de tre gruppevoldtektene.

En by i opprør

Arrestasjonene kom etter at politiet i Cleveland fikk tilgang til video-opptak av overfallene, som skal ha vært i sirkulasjon blant elever ved skoler i Cleveland. Etterforskningen i saken er ennå ikke avsluttet.

Saken har ført til rasistiske uroligheter i byen. Alle de som er arrestert i saken er svarte amerikanere, mens jenta er av latin-amerikansk opprinnelse. Nå er situasjonen så intens at en dommer har gitt advokater, politi og vitner i saken munnkurv.

Den 11-årige jenta, som nå tas hånd om av barnevernet, skal ha gått fra å være utadvent til å bli svært stille i løpet av den perioden overgrepene skal ha funnet sted.

Les flere nyheter på ABCNyheter