18 personer anklaget for voldtekt på 11-åring

I denne forlatte husvogna skal den 11 år gamle jenta i Cleveland, Texas ha blitt voldtatt (Foto: Scanpix).
I denne forlatte husvogna skal den 11 år gamle jenta i Cleveland, Texas ha blitt voldtatt (Foto: Scanpix).

18 menn er anklaget for å ha voldtatt ei 11 år gammel jente ved tre anledninger i Cleveland, Texas.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved tre forskjellige anledninger skal en gjeng på 18 unge menn ha voldtatt ei 11 år gammel jente i den lille byen Cleveland i Texas i USA, melder ABC News.

De mistenkte, som er i alderen mellom 14 og 26 år, har blitt arrestert. Flere av de var stjerner på den lokale skolens basketballag.

Overgrepene skal ha skjedd mellom september og desember i fjor. Fire av de arresterte mennene er anklaget for å ha angrepet jenta ved flere anledninger enn de tre gruppevoldtektene.

En by i opprør

Arrestasjonene kom etter at politiet i Cleveland fikk tilgang til video-opptak av overfallene, som skal ha vært i sirkulasjon blant elever ved skoler i Cleveland. Etterforskningen i saken er ennå ikke avsluttet.

Saken har ført til rasistiske uroligheter i byen. Alle de som er arrestert i saken er svarte amerikanere, mens jenta er av latin-amerikansk opprinnelse. Nå er situasjonen så intens at en dommer har gitt advokater, politi og vitner i saken munnkurv.

Den 11-årige jenta, som nå tas hånd om av barnevernet, skal ha gått fra å være utadvent til å bli svært stille i løpet av den perioden overgrepene skal ha funnet sted.

Les flere nyheter på ABCNyheter

Personvernpolicy