Fant døde rever i søpla

Renovasjonsarbeidere fant flere døde rever da de skulle tømme søppelkasser i et hytteområde på Sørlandet. Foto: Marius Heggelund
Renovasjonsarbeidere fant flere døde rever da de skulle tømme søppelkasser i et hytteområde på Sørlandet. Foto: Marius Heggelund

Marius Heggelund fikk sjokk da han hentet søppelsekker mandag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marius Heggelund jobber i et renovasjonsfirma på Sørlandet og mandag morgen var han rutinemessig på jobb for å tømme fulle søppelkassene i lokalområdet.

Fikk sjokk

Men han fikk sjokk da han så hva sekkene inneholdt.

- Etter at jeg åpnet søppelkassene så kastet jeg posene til kollegaen min som straks oppdaget at det var et eller annet med pels inni dem. Det var et forferdelig syn som møtte oss.

- Det var en haug med døde rever i posene, sier Heggelund til ABC Nyheter.

Han er ikke sikker på hvor mange døde rever det er snakk om, men mener at det kan ha dreid seg om ti stykker.

- Vi åpnet ikke alle posene, men jeg vil tro at det i hvert fall var syv stykker. Det kan fort ha vært noen til. Kanskje det var ti døde rever oppe i sekkene.

Fanget, så skutt

Heggelund sier videre at revene bar preg av å ha blitt fanget av snarer.

- Hvis jeg skal tippe hvordan de ble drept så kan det se ut som om de først var blitt fanget i snarer. Etterpå ble de nok skutt.

I området hvor revene ble funnet er det lite bebyggelse. Heggelund tør ikke si om revene ble drept et annet sted for så å bli fraktet til de aktuelle søppelkassene.

- Vi fant dem på E18 mellom Lillesand og Kristiansand og der hvor de ble funnet er det ikke mange hus, men mest hytter. Søplekassene tror jeg er mye brukt til hytterenovasjon.

Heggelund sier videre at han og kollegaen diskuterte hva de skulle gjøre da de oppdaget de døde dyrene.

- Vi tenkte etter hvert at vi kanskje skulle kontakte Agderposten for å få dette ut til folk. Når de ansvarlige får dette i avisene så ser de kanskje hva som egentlig har skjedd,

- Forhåpentligvis så vil de kanskje tenke seg om neste gang de eventuelt vurderer å gjøre noe så grusomt, sier han til ABC Nyheter.

Les flere nyheter på ABC Nyheter

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy