Mistenkes for å ha slått ihjel baby

Den tre måneder gamle jenta ble utsatt for grov vold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 9. november ifjor ble den tre måneder gamle piken bragt til sykehuset i Ørebro i Sverige. Hun hadde da alvorlige hodeskader. Dagen etter døde piken, melder expressen.se.

Les også: Mistenkt for babydrap i Nederland

Moren til jenta er nå mistenkt for å ha slått barnet til døde. Den opprinnelige forklaringen gikk ut på at det skulle ha skjedd et uhell og at babyen ble skadet på denne måten.

Moren har imidlertidig forandret forklaring, også under avhør. Politiet anser en forklaring som ble avgitt i januar i år som den mest sannsynlige.

Les også: Fant nyfødt baby på fly

I denne forklaringen erkjenner moren å ha dunket jentas hode først mot en vegg, deretter mot et skap og en garderobe. Hun skal ikke ha stanset før jenta var livløs.

I samme forklaring forteller moren at hun ikke følte noe da det pågikk, og at hun ikke forstod noe etter det hadde skjedd.

Kvinnen skal også ha fortalt i et avhør at mishandlingen har pågått over lang tid. Allerede i oktober ble det rettet mistanke mot moren etter det ble funnet blåmerker på ryggen til jenta, samtidig som hun ikke hadde riktig vektøkning.

Barne- og ungdomsklinikken i Ørebro gjorde da en utredning hvor de konkluderte med at det ikke fantes tegn på mishandling.

Les også: Baby døde på restaurant

Moren har uttalt at hun både elsket og hatet datteren sin. Hun skal ha lidd av fødselsdepresjon.

Kvinnens advokat har medgitt at kvinnen har skadet datteren sin, men at hun aldri hadde til hensikt å drepe.

Personvernpolicy