Meny

Spansk forballstjerne ranet i eget hjem

Angel Lopez i aksjon under en kamp i Valencia den 21.desember 2010. Foto: AP Photo/Alberto Saiz

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kanariske Ángel López, som spiller back på spanske Villareal, ble natt til lørdag overfalt og ranet i sitt hjem.

Villareal-spilleren, kona og hans eldste sønn ble natt til lørdag vekket av en gjeng ranere som var ikledd finnlandshetter. Ranerne tok seg inn i huset til familien i Vila-real, nord for Valencia, og løp inn på soverommet hvor Ángel López og kona lå og sov, skriver Canariposten.

Gjengen visste hva de gikk etter og truet hele familien med vold om ikke de fikk alt av verdisaker som var i huset. Tyvene fikk både kontanter, smykker og kredittkort før de stakk av.

Innbruddet ble meldt til politiet, men saken er så langt ikke oppklart. I følge kanariske medier skal Ángel López ha blitt redd under ranet, men har valgt å legge episoden bak seg fordi han må tenke framover.

Ángel López fra Las Palmas, Gran Canaria spilte i sesongene 1998 – 2002 i UD Las Palmas hvor han gjorde så stor suksess at han ble kjøpt opp av spanske Celta i 2003. Etter tre sesonger i Celta gikk den dyktige backen til Villarreal hvor han har vært siden den gang.

Han har også spilt flere kamper på aldersbestemte landslag og fem kamper på Spanias A-landslag.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært